Familj & Lifestyle

Vad vill du minnas?

Det är inte bara de stora dagarna i livet man vill minnas, det är allt det där emellan. Vardagen är så värd att föreviga och barnen växer så fort. Jag vill fånga er som ni är, det perfekta operfekta, era personligheter och era relationer. Skratt, kramar, bus. Er som familj.

Jag kommer aldrig att säga åt er att titta in i kameran och le utan fångar det som händer, oavsett om det är kramar eller nån som helst vill stå på huvudet så är det ett resultat av något vi skapar tillsammans. Kanske får jag följa med när ni plockar blåbär i skogen, eller bakar kanelbullar i köket?

Oavsett så är det bilder som kommer vara viktiga för er. Några fångade ögonblick i ett liv som annars tuffar på väldigt fort.

Lifestylefoto

Lifestylefotografering är en hemma hos-fotografering där jag berättar en historia genom bilder. Det är en stund då jag förevigar er i ert hem och stunderna ni delar, men det är även ett sätt för era barn att minnas sitt barndomshem. Kanske är det där ert barn tog dom första stegen? Hemmet innehåller även personliga saker som jag hjälper till att berätta en historia om er.

Jag kommer lägga fokus på att fånga er naturligt och dokumentärt och jag vill att bilderna ska återspegla exakt dom ni är. Det är en fotografering för er som vill ha genuina, dokumentära bilder på familjen i ert hem, oavsett om det är när ni myser i soffan, hoppar på sängen, bakar en kladdkaka eller läser en bok.

1.

Bokning

Känns det som att ni har hittat rätt fotograf? Kul! Kontakta mig genom formuläret nedan för att boka in er fotografering. Jag återkommer med datumförslag som kan passa. För att säkra ert datum skickar jag en faktura på bokningsavgift på 30%.

2.

Fotografering

Vi träffas antingen hos er eller ute i naturen och fotograferar i en timme. Det kan vara på en plats som betyder extra mycket för er eller en plats som jag har valt ut. Skulle det vara dåligt väder så bokar vi om. Lifestylefotografering sker i ert hem.

3.

Urval

Inom två veckor efter fotograferingen får du en länk till galleriet där du sedan kan välja vilka bilder du vill ha.

4.

Leverans

När du har valt dina bilder skickar jag slutfakturan. När den har betalats kommer leveransen av alla bilderna!

Investering

Familjefotograf Enköping

Lilla paketet

1-2 timmar

  • 5 digitala högupplösta bilder i färg och svartvitt
  • Leverans i personligt webbgalleri
3200 SEK
Familjefotograf Enköping

Mellanpaketet

1-2 timmar

  • Alla bilder i galleriet (minst 40st) i både färg och svartvitt
  • Leverans i personligt webbgalleri
5000 SEK
Familjefotograf Enköping

Stora paketet

1-2 timmar

  • Alla bilder i galleriet (minst 40st) i både färg och svartvitt
  • Leverans i personligt webbgalleri
  • Alla bilder på vackert USB-minne
  • 20x20 fotobok med 10 uppslag
7500 SEK

FAQ

Vad ska vi ha på oss?

Jag skickar ut en hjälpande klädguide inför varje fotografering, men kort sagt så är det viktigaste är att det är något ni känner er bekväma med. Välj färger som ni tycker om och som fungerar bra tillsammans. Tänk på även på alla inte har exakt samma färger, det kan lätt se lite platt ut.

Vilken årstid ska vi fotograferas?

Alla årstider har sin charm och det beror lite på vad ni vill ha för ton i era bilder. Den tidiga våren, innan allt har blivit grönt, har en beige/brun/varm ton som jag tycker är jättefin. I mars/april räcker det kanske med en tunnare jacka. I slutet på våren och tidig sommar är det istället väldigt grönt och mycket blommor. Mycket färg helt enkelt. Senare på sommaren och tidig höst har dom färgerna mattats av lite mer. Senare på hösten har den gröna färgen istället bytts ut mot varma gula/orangea/bruna färger. Vintern har istället en väldigt kall nyans och det går att få fantastiska vinterbilder om snön ligger på marken.

Vad händer om det regnar?

Om ni vill fotografera ute och det regnar så bokar vi helt enkelt om det till en annan dag.

Vad händer om vi blir sjuka?

Inga problem! Vi bokar om det till ett nytt datum då alla är friska.

Det är dom små ögonblicken i livet

Familj