Familjefotograf i Enköping

Om er familjefotografering

Liver är alla de små ögonblicken.

Livet är mer än stora ögonblick som avslutningar och födelsedagar, det är alla de små ögonblicken däremellan.
Vi är många som har svårt att stanna och njuta av stunden. Livet liksom tuffar på och vi glömmer att ta vara på tiden som är just nu. Tänk till exempel på hur familjelivet ser ut i denna stund, med alla sina kaosartade dagar och mysiga filmkvällar – visst är dessa också värda att föreviga?

Familjefotograf Enköping Familjefotograf Enköping Familjefotograf Enköping

Jag älskar att fotografera familjer.

Det är en chans att stanna upp och njuta av tiden som är nu och ge er själva minnen att se tillbaka på i framtiden. Alla kramar, kladdiga fingrar, finaste nallebjörnen, eller skratt som gör ont i magen.

Under en familjefotografering kommer jag aldrig att säga åt er att titta in i kameran och le, utan fångar istället det som händer – oavsett om det är kramar eller någon som helst vill stå på huvudet. Eller så kan vi hitta på något mysigt tillsammans! Kanske får jag följa med när ni plockar blåbär i skogen, eller bakar kanelbullar i köket?

Dessa bilder kommer betyda mindre just nu, men om några år kommer både ni och era barn älska att ta del av det som var er vardag, er trygghet och samhörighet, medan ni ser tillbaka på dessa bilder tillsammans.

Jag vill helt enkelt fokusera på att ni tar vara på tiden ni är i nu och att jag får fånga allt det äkta som sker runt er.

Vill ni veta mer om mig bakom kameran? Läs mer här

Familjefotograf Enköping

Fotografering för mig är att fånga ett ögonblick som passerar och som är sant.

– Jacques-Henri Lartigue

Lifestylefoto

Lifestylefotografering är en hemma hos-fotografering där jag berättar er historia genom bilder. Det är ett tillfälle då jag förevigar er i ert hem och stunderna ni delar, men det är även ett sätt för era barn att minnas sitt barndomshem. Kanske är det där ert barn tog de första stegen? Eller där de sa sina första ord? Hemmet innehåller även personliga saker som hjälper till att berätta historien om er och som kommer vara så fint att titta tillbaka på i framtiden.

Jag kommer lägga fokus på att fånga er naturligt och dokumentärt och jag vill att bilderna ska återspegla exakt de ni är. Det är en fotografering för er som vill ha genuina, dokumentära bilder på familjen i ert hem, oavsett om det är när ni myser i soffan, hoppar på sängen, bakar en kladdkaka eller läser en bok.

Familjefotograf Enköping Familjefotograf Enköping Familjefotograf Enköping

Investering

Lilla paketet

 • Ca 1 timme fotografering
 • 5 digitala bilder levererade högupplöst i ett privat galleri.
3500:-

Mellanpaketet

 • Ca 1 timme fotografering
 • Alla bilder i galleriet (minst 40st) i både färg och svartvitt
 • Leverans i personligt webbgalleri
 • Bildspel med musik
6000:-

Stora paketet

 • Alla bilder i galleriet (minst 40st) i både färg och svartvitt
 • Leverans i personligt webbgalleri
 • Bildspel med musik
 • Alla bilder på vackert USB-minne
 • 20x20cm fotobok med 10 uppslag
8500:-

Hur går det till?

01.

Förfrågan

Känns det som att ni har hittat rätt fotograf? Kul! Kontakta mig genom formuläret nedan för att boka in er fotografering. Jag återkommer med förslag på datum som kan passa.

02.

Bokning

För att säkra ert datum skickar jag en faktura med en bokningsavgift på 30%. Vi bestämmer även plats för fotograferingen. Det kan vara på en plats som betyder mycket för er eller en som jag har valt ut.

03.

Fotografering

Vi träffas antingen hos er eller ute i naturen och fotograferar i en timme. Skulle det vara dåligt väder så bokar vi om. Lifestylefotografering sker i ert hem.

04.

Urvalsgalleri

Inom två veckor efter fotograferingen får ni en länk till galleriet där du sedan kan välja vilka bilder ni vill ha.

05.

Slutfaktura och bildleverans

När ni har valt era bilder skickar jag slutfakturan. När den har betalats kommer leveransen av bilderna ni har valt.

06.

Framkalla bilder

I ert galleri har ni tillgång till er personliga shop där ni kan beställa bilder för framkallning och få levererade direkt hem till er.

Skicka förfrågan

Yay, är ni redo att göra det officiellt? Fyll i formuläret nedan (eller maila direkt till hej@ellinorniland.se) så hörs vi mer! Jag ser fram emot att få höra allt om er.

Familj