Bröllopsvideograf
baserad i Enköping

Bröllopsvideograf i Enköping

Fånga varje dans, varje skratt, varje kyss

Jag är en bröllopsvideograf baserad i Enköping och jag tror på att fånga mer än bara ögonblick; jag fångar den rena glädjen, skratten och kärleken som gör er bröllopsdag unikt er.

Jag ser inte bara mig själv som berättare; jag är minnesskapare och jag ser fram emot att berätta er kärlekshistoria på ett sätt som speglar glädjen och kärleken under er alldeles speciella dag. Er bröllopsvideo kommer vara fylld med äkta leenden, hjärtevärmande ögonblick och en touch av cinemagi. Det är det jag är bäst på. När ni väljer mig så anlitar ni inte bara en videograf; ni får en vän som verkligen bryr sig om att göra er bröllopsdag alldeles extra.

Är ni redo att låta er kärlekshistoria vara stjärnan i er egen film? Låt oss skapa magi tillsammans!

Vi valde Ellinor baserat på det samtal vi först hade med henne. Hon kändes genuin och varm samtidigt som vi hade samma tankar om vilket typ av bildspråk vi ville åt. Under bröllopsdagen var hon som en fluga på väggen och i efterhand kan vi inte förstå hur hon kunde få till så mycket fint material från så många vinklar, samtidigt?! Vi är mer än nöjda med vårt val och kan varmt rekommendera Ellinor!

– Caroline + Benjamin

Ellinor filmade vårt bröllop och gjorde det med sådan professionalitet! Enkel att kommunicera med och ger snabba svar. Hon lyckades fånga många fina stunder som levererades i fantastiska videos som vi har sett om och om igen!

– Aneri + Johan

Tell me more, hur funkar det?

01.

Bokningsförfrågan & Möte

Titta igenom hemsidan och känn efter om jag är rätt videograf för er. Om det känns som att vi kan vara en perfect match så fyll i och skicka in en bokningsförfrågan. Om jag fortfarande är ledig ert datum så träffas vi antingen för en fika eller en onlinefika. Under detta möte kan ni ställa alla möjliga (och omöjliga) frågor till mig.

02.

Avtal och bokningsavgift

Om det känns bra och ni vill boka (yay!) så skickar jag ut en bokningsavgift på 30%, samt ett avtal som signeras. När fakturan är betald och avtalet signerat så är ert datum bokat. Om ni sedan behöver råd eller stöd i planeringen så är det bara att ni hör av er.

03.

Bröllopsmöte

Strax innan ert bröllop så bokar vi in ett planeringsmöte då vi kan gå igenom alla detaljer och era specifika önskemål över dagen.

04.

Bröllopsdagen

Njut, njut, njut! Släpp allt och bara var i stunden. Jag kommer att vara med de timmar vi kommit överens om och åker sedan hem och säkerhetskopierar varenda liten fil innan jag går och lägger mig.

05.

Slutfakturan

Inom några dagar efter bröllopet så kommer slutfakturan som ska vara betald innan slutliga filmleveransen. Har ni köpt till en teaser-film så levereras den inom 2 veckor efter bröllopet.

06.

Filmpremiär

Ca 12 veckor efter bröllopet så kommer den stora filmleveransen till er! Jag rekommenderar alltid att korka upp något gott och sätta sig ner tillsammans för att titta tillbaka på dagen.

Skicka förfrågan

Yay, är ni redo att göra det officiellt? Fyll i formuläret nedan (eller maila direkt till hej@ellinorniland.se) så hörs vi mer! Jag ser fram emot att få höra allt om erat bröllop.

Bröllop (#7)