Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Bröllopsfotograf i Enköping

Om mig som bröllopsfotograf

En bröllopsdag är full av ögonblick. Och som bröllopsfotograf är jag där för att föreviga dem på ett naturligt och avslappnat sätt. Jag kommer lugnt och tryggt röra mig igenom dagen och fånga er kärlekshistoria med alla oslagbara känslor. 

Jag älskar att fotografera bröllop där ni får helt och hållet vara er själva. Där känslorna svämmar över och alla är tagna av stunden. Det behöver inte vara perfekt eller styltat – jag är istället där för att fånga allt det vackra som sker naturligt. Omfamningar, tårar, vattenpauser och interaktioner mellan era nära och kära. 

Jag fotograferar bröllop i en dokumentär stil som visar precis hur dagen såg ut. När ni ser tillbaka på bilderna kommer ni slungas tillbaka i tiden, till de där ovärderliga ögonblicken, och känna alla de känslor som sprudlade just då. Jag kommer röra mig runt era gäster och ta del av deras historier och reaktioner. Jag är lyhörd och ser till att vara där för stora och små händelser som gör er dag speciell och unik. 

Detta ger personliga och minnesvärda bilder som speglar er dag – och allt det vackra den för med sig. 

Om ni vill kommer vi förstås också ha en porträttfotografering under dagens gång. Denna fotografering är ett perfekt tillfälle för er att komma ifrån allt annat och bara njuta av varandra. 

Under porträttfotograferingen är fokuset på att ni ska få en avslappnad och härlig upplevelse där ni får vara tillsammans och andas in varandra och stunden. Ni får mysa, kramas, skratta och pussas medan jag ser till att fånga er kärlek. 

Efter en bröllopsdag är jag så full av eufori att jag inte kan komma till ro. Då passar jag på att säkerhetskopiera och kika på alla era bilder från dagen – en stund för mig att landa i er berättelse så att jag kan förmedla alla era vackra känslor och ögonblick i de bilder som ni sedan får.

Provfoto

I alla mina större bröllopspaket ingår en provfotografering där ni får känna på hur det är att vara med om en porträttfotografering. Ni får erfara hur det är att stå framför kameran, hur det är att ha mig där och även se hur jag kommer att peppa och uppmuntra under dagen. Det gör att ni kommer känna er mer avslappnade och självsäkra under själva bröllopsdagen.

Många par använder också dessa bilder till sina inbjudningskort eller som bildspel under bröllopet – hur perfekt är inte det?

"Du är en magiker med kameran och vi är så glada att du fotograferade vår dag."

Rickard & Cecilia

"Men hallå!!! Vilka bilder!! Så otroligt fina att jag inte ens vet vart jag ska börja! <3"

Therese & Viktor

"Underbart, vi är så glada att just du tog våra bilder. Kunde inte blivit bättre! "

Linda & Petrus

Investering

Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Fyra timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer

 • Planeringsmöte
 • Onlinegalleri
 • Minst 200 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Uppland
17 000 SEK
Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Sex timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Början på middag

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • Minst 300 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
20 500 SEK
Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Tolv timmar

T.ex. Förberedelser / First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Middag / Fest

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • 15 framkallade bilder i 10x15
 • Minst 600 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
32 000 SEK

1.

Möte & bokning

Om ni känner att jag kan vara er bröllopsfotograf så träffar jag er gärna för en fika. Skulle ni bo på en helt annan ort får vi ta en virtuell fika över Skype. Under detta möte kan ni ställa alla möjliga (och omöjliga) frågor till mig. Det kan vara frågor om hur jag är under dagens gång, hur våra konversationer kommer se ut innan eller hur jag kommer se till att ni får alla de där bilderna ni drömmer om. Jag vill helt enkelt säkerställa att ni kommer känna er trygga med mig som bröllopsfotograf.

2.

Provfotografering

Vi kommer sedan att träffas minst en gång till för att prata igenom alla detaljer och göra en provfotografering. Jag tycker att det är viktigt att vi, innan den stora dagen, träffas och att ni får känna på hur det känns att stå framför min kamera. Det gör att ni kan slappna av och inte känna er obekväma eller stressade.

3.

Bröllopsdagen

Njut, njut, njut! Släpp allt och bara var i stunden. Jag kommer att vara med de timmar vi kommit överens om och åker sedan hem och säkerhetskopierar varenda liten bild innan jag går och lägger mig.

4.

Bildleverans

Dagarna efter bröllopet kan ni räkna med en liten sneak peek! Jag kommer helt ärligt vara lika nyfiken som ni är. Resten av bilderna levereras sedan 6 veckor efter bröllopet.

FAQ

Hur går bokningen till?

Börja gärna med att maila eller ringa mig för att berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med. Jag svarar så fort jag kan.

Jag träffar er gärna på en fika så snart som möjligt efter detta för att prata mer om er dag och era förväntningar.

En faktura på bokningsavgiften skickas sedan och denna garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Ingår provfotografering?

I alla mina större bröllopspaket så ingår det en provfotografering som vi genomför några månader innan bröllopet. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Fotograferar du bröllop utanför Uppland?

Självklart! Jag åker gärna runt i Sverige och fotograferar bröllop. I de större paketen så tar jag inte betalt för resan, så oavsett om ni gifter er i Enköping eller Kalmar så betalar ni lika mycket. Bra va?

När får vi se bilderna?

Alla bilder från bröllopet levereras senast 6 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Redigerar du bilderna?

Självklart! Jag lägger ner mycket tid och omsorg på bilderna i efterhand. För mig är det viktigt att redigeringen är tidlös så att ni inte tröttnar på bilderna om 5 år.

Hur många bilder levererar du?

Jag levererar alla bra bilder från bröllopet, vilket är minst 50 per timme. Dessa kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

"Ellinor, vad ska vi säga? Vi är så otroligt nöjda och det blev ett resultat utan dess like. Det kommer att postas rejält framöver på olika sociala medier och printas ut i oändligt långa album - det är en sak som är säkert!"

Martina & Isak

Skicka förfrågan

Bröllop