Bröllopsfotograf
Baserad i Enköping

Bröllopsfotograf Enköping

En bröllopsdag
är full av ögonblick.

Som bröllopsfotograf är jag där för att föreviga dem på ett naturligt och avslappnat sätt.

Jag kommer lugnt och tryggt röra mig igenom dagen och fånga er kärlekshistoria med alla oslagbara känslor. Jag älskar att fotografera bröllop där ni får helt och hållet vara er själva. Där känslorna svämmar över och alla är tagna av stunden. Det behöver inte vara perfekt eller styltat – jag är istället där för att fånga allt det vackra som sker naturligt. Omfamningar, tårar, vattenpauser och interaktioner mellan era nära och kära.

Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping Bröllopsfotograf Enköping

Hur jag jobbar som bröllopsfotograf

Jag fotograferar bröllop i en dokumentär stil som visar precis hur dagen såg ut. När ni ser tillbaka på bilderna kommer ni slungas tillbaka i tiden, till de där ovärderliga ögonblicken, och känna alla de känslor som sprudlade just då. Jag kommer röra mig runt era gäster och ta del av deras historier och reaktioner. Jag är lyhörd och ser till att vara där för stora och små händelser som gör er dag speciell och unik.

Detta ger personliga och minnesvärda bilder som speglar er dag – och allt det vackra den för med sig.

Vi kommer förstås också ha en porträttfotografering under dagens gång. Denna fotografering är ett perfekt tillfälle för er att komma ifrån allt annat och bara njuta av varandra. Under porträttfotograferingen är fokuset på att ni ska få en avslappnad och härlig upplevelse där ni får vara tillsammans och andas in varandra och stunden. Ni får mysa, kramas, skratta och pussas medan jag ser till att fånga er kärlek.

Vill ni veta mer om mig bakom kameran? Läs mer

”Ellinor, vad ska vi säga? Vi är så otroligt nöjda och det blev ett resultat utan dess like. Det kommer att postas rejält framöver på olika sociala medier och printas ut i oändligt långa album – det är en sak som är säkert!”

– Martina & Isak

Bröllopsbilderna ska spegla det som faktiskt hände under dagen

Provfotografering

I alla mina större bröllopspaket ingår en provfotografering där ni får känna på hur det är att vara med om en porträttfotografering. Ni får erfara hur det är att stå framför kameran, hur det är att ha mig där och även se hur jag kommer att peppa och uppmuntra under dagen. Det gör att ni kommer känna er mer avslappnade och självsäkra under själva bröllopsdagen.

Många par använder också dessa bilder till sina inbjudningskort eller som bildspel under bröllopet – hur perfekt är inte det?

Bröllopspaket

4 timmar

4 timmars sammanhängande fotografering. Här hinner vi med t.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer.

 • Planeringsmöte
 • Privat onlinegalleri
 • Minst 200 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Uppland
20 000 SEK

6 timmar

6 timmars sammanhängande fotografering. Här hinner vi med t.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Början på middag.

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Privat onlinegalleri
 • USB-minne
 • Minst 300 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Uppland
24 000 SEK

12 timmar

12 timmars sammanhängande fotografering. Här hinner vi med t.ex. Förberedelser / First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Middag / Fest.

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Privat onlinegalleri
 • USB-minne
 • 15 utvalda printar i 10×15 i fin box
 • Minst 600 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
34 500 SEK

”Du är en magiker med kameran och vi är så glada att du fotograferade vår dag.”

– Rickard & Cecilia

Hur går det till?

01.

Bokningsförfrågan & Möte

Titta igenom hemsidan och känn efter om jag är rätt fotograf för er. Om det känns som att vi kan vara en perfect match så fyll i och skicka in en bokningsförfrågan. Om jag fortfarande är ledig ert datum så träffas vi antingen för en fika eller en onlinefika. Under detta möte kan ni ställa alla möjliga (och omöjliga) frågor till mig.

02.

Avtal och bokningsavgift

Om det känns bra och ni vill boka (yay!) så skickar jag ut en bokningsavgift på 30%, samt ett avtal som signeras. När fakturan är betald och avtalet signerat så är ert datum bokat. Om ni sedan behöver råd eller stöd i planeringen så är det bara att ni hör av er.

03.

Provfotografering och bröllopsmöte

I de större bröllopspaketen ingår även en provfotografering inom 7 mil från Enköping. Då kan vi träffas igen och ni får känna på hur det känns att stå framför min kamera. Jag lovar, det är inte så läskigt. Strax innan bröllopet bokar vi även in ett bröllopsmöte där vi går igenom er bröllopsdag.

04.

Bröllopsdagen

Njut, njut, njut! Släpp allt och bara var i stunden. Jag kommer att vara med de timmar vi kommit överens om och åker sedan hem och säkerhetskopierar varenda liten bild innan jag går och lägger mig.

05.

Tjuvkik och slutfakturan

Dagarna efter bröllopet kan ni räkna med en liten sneak peek! Jag kommer helt ärligt vara lika nyfiken som ni är. I samband med den så kommer slutfakturan som ska vara betald innan slutliga bröllopsleveransen.

06.

Bildleverans

Den stora bildleveransen kommer sedan upp till 8v efter bröllopet för foto och 12v för video. Jag rekommenderar alltid att korka upp något gott och sätta sig ner tillsammans för att titta tillbaka på dagen.

Skicka förfrågan

Yay, är ni redo att göra det officiellt? Fyll i formuläret nedan (eller maila direkt till hej@ellinorniland.se) så hörs vi mer! Jag ser fram emot att få höra allt om erat bröllop.

Bröllop