Bröllop

Let’s create magic together.

Ska ni gifta er? Grattis till kärleken! Tänk att ni planerar världens fest. Eller så gör ni kanske inte det. Ni kanske vill gifta er i en park och ha en picknick. Oavsett hur ni väljer att fira dagen så är den värd att firas. Och värd att förevigas. För det fantastiska är ju att det är en dag då ni väljer varandra, och vad är väl större än det?

Dagen kommer vara fylld av många känslor, skratt, tårar, nervositet, kyssar, kramar, och mycket kärlek. Inte bara er emellan, utan alla runtomkring er. Och jag tycker det är viktigt att fånga dagen precis som den är, de stora ögonblicken som första gången ni ser varandra eller första kyssen som äkta makar, men även de små ögonblicken som när bestman justerar slipsen eller när mormor torkar några tårar under vigseln. Hur vill du minnas dagen?

Provfotografering

I mina större bröllopspaket ingår en liten parfotografering. Ni får helt enkelt känna på hur det känns att stå framför kameran, så att ni ska kunna känna er lite mer avslappnade på stora bröllopsdagen. Dessutom är det många som väljer att använda bilderna till antingen inbjudan eller som ett bildspel under middagen. Hur perfekt är inte det?

"Du är en magiker med kameran och vi är så glada att du fotograferade vår dag."

Rickard & Cecilia

"Men hallå!!! Vilka bilder!! Så otroligt fina att jag inte ens vet vart jag ska börja! <3"

Therese & Viktor

"Underbart, vi är så glada att just du tog våra bilder. Kunde inte blivit bättre! "

Linda & Petrus

Investering

Fyra timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer

 • Planeringsmöte
 • Onlinegalleri
 • Minst 200 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Uppland
17 000 SEK

Sex timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Början på middag

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • Minst 300 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
20 500 SEK

Tolv timmar

T.ex. Förberedelser / First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Middag / Fest

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • 15 framkallade bilder i 10x15
 • Minst 600 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
32 000 SEK

1.

Möte & bokning

Om ni känner att jag kan vara bröllopsfotografen för er så träffar jag er gärna på en fika. Skulle ni bo på helt annan ort får vi ta en virtuell fika över Skype. Det går ju lika bra det. Tanken är att ni nu har chansen att ställa alla möjliga och omöjliga frågor till mig, för att kunna avgöra om ni tror att ni kommer vara trygga med att ha mig som fotograf.

2.

Provfotografering

Vi kommer sedan att träffas minst en gång till för att prata igenom alla detaljer och göra en provfotografering. Jag tycker att det är viktigt att vi, innan stora dagen, träffas och ni får känna på hur det känns att stå framför min kamera. Det gör att ni kan slappna av och inte känna er stressade.

3.

Bröllopsdagen

Njut, njut, njut! Släpp allt och bara var i stunden. Jag kommer att vara med de timmar vi kommit överens om och åker sedan hem och säkerhetskopierar varenda liten bild innan jag går och lägger mig.

4.

Bildleverans

Dagarna efter bröllopet kan ni räkna med en liten sneak peek! Jag är ju faktiskt precis lika nyfiken som ni är.. Resten av bilderna levereras sedan 6 veckor efter bröllopet.

FAQ

Hur går bokningen till?

Börja gärna med att maila eller ringa och berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med. Jag försöker alltid att svara så snabbt jag kan.

Jag träffar er gärna på en fika snart efteråt så att vi kan prata mer om er dag och era förväntningar.

En faktura på bokningsavgiften skickas och denna garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Provfotografering

I alla bröllopspaket så ingår det en provfotografering. Några månader innan bröllopet så träffas vi för provfotografering. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Fotograferar du bröllop utanför Uppland?

Självklart! Jag åker gärna runt i Sverige och fotograferar bröllop. Vet ni vad det bästa är? I de större paketen så tar jag inte betalt för resan, så oavsett om ni gifter er i Enköping eller Kalmar så betalar ni lika mycket. Bra va?

När får vi se bilderna?

Alla bilder från bröllopet levereras senast 6 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Redigerar du bilderna?

Självklart! Jag lägger ner mycket tid och omsorg på bilderna i efterhand. För mig är det viktigt att redigeringen är tidlös så att ni om 5 år inte hinner tröttna på bilderna.

Hur många bilder levererar du?

Jag levererar alla bra bilder från bröllopet, vilket är minst 50 per timme. Dessa kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

"Ellinor, vad ska vi säga? Vi är så otroligt nöjda och det blev ett resultat utan dess like. Det kommer att postas rejält framöver på olika sociala medier och printas ut i oändligt långa album - det är en sak som är säkert!"

Martina & Isak

Vill ni veta mer? Hör av er så tar vi det vidare.

Bröllop