Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Bröllopsfotograf med bas i Enköping

Ska ni gifta er? Grattis!

Nu har ni kanske kommit till biten då ni ska välja rätt bröllopsfotograf för er. Ett stort och ett rätt svårt beslut. I know, jag har varit där jag med. Det kan vara väldigt överväldigande med alla beslut som ska tas.

Frågan jag tycker är viktig att ställa sig själv är: hur vill vi känna oss när vi blir fotograferade? Jag älskar avslappnat och naturligt. Är ni likadana? Då kanske vi är en perfect match och kanske är jag er bröllopsfotograf. En sak kan jag lova er, och det är att stela poser är något jag gärna skippar. Är det ok för er? Bra, då kör vi. Och vet ni, det är inte ens porträtten som i efterhand kommer vara det viktiga, det är att fånga stämningen och känslorna på bild. Det är dom bilderna ni verkligen kommer titta tillbaka på om 5, 10, 20 år.

Provfoto

I mina större bröllopspaket ingår en liten parfotografering. Ni får helt enkelt känna på hur det känns att stå framför kameran, så att ni ska kunna känna er lite mer avslappnade på stora bröllopsdagen. Dessutom är det många som väljer att använda bilderna till antingen inbjudan eller som ett bildspel under middagen. Hur perfekt är inte det?

"Du är en magiker med kameran och vi är så glada att du fotograferade vår dag."

Rickard & Cecilia

"Men hallå!!! Vilka bilder!! Så otroligt fina att jag inte ens vet vart jag ska börja! <3"

Therese & Viktor

"Underbart, vi är så glada att just du tog våra bilder. Kunde inte blivit bättre! "

Linda & Petrus

Investering

Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Fyra timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer

 • Planeringsmöte
 • Onlinegalleri
 • Minst 200 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Uppland
17 000 SEK
Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Sex timmar

T.ex. First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Början på middag

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • Minst 300 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
20 500 SEK
Bröllopsfotograf Enköping, Uppland

Tolv timmar

T.ex. Förberedelser / First look / Porträtt / Vigsel / Gratulationer / Mingel / Brudskål / Middag / Fest

 • Planeringsmöte
 • Provfotografering
 • Onlinegalleri
 • USB-minne
 • 15 framkallade bilder i 10x15
 • Minst 600 redigerade högupplösta bilder
 • Reseersättning inom Sverige
32 000 SEK

1.

Möte & bokning

Om ni känner att jag kan vara er bröllopsfotograf så träffar jag er gärna på en fika. Skulle ni bo på helt annan ort får vi ta en virtuell fika över Skype. Det går ju lika bra det. Tanken är att ni nu har chansen att ställa alla möjliga och omöjliga frågor till mig, för att kunna avgöra om ni tror att ni kommer vara trygga med att ha mig som bröllopsfotograf.

2.

Provfotografering

Vi kommer sedan att träffas minst en gång till för att prata igenom alla detaljer och göra en provfotografering. Jag tycker att det är viktigt att vi, innan stora dagen, träffas och ni får känna på hur det känns att stå framför min kamera. Det gör att ni kan slappna av och inte känna er stressade.

3.

Bröllopsdagen

Njut, njut, njut! Släpp allt och bara var i stunden. Jag kommer att vara med de timmar vi kommit överens om och åker sedan hem och säkerhetskopierar varenda liten bild innan jag går och lägger mig.

4.

Bildleverans

Dagarna efter bröllopet kan ni räkna med en liten sneak peek! Jag är ju faktiskt precis lika nyfiken som ni är.. Resten av bilderna levereras sedan 6 veckor efter bröllopet.

FAQ

Hur går bokningen till?

Börja gärna med att maila eller ringa och berätta vilket datum och vart ni ska gifta er, samt hur länge ni vill att jag är med. Jag försöker alltid att svara så snabbt jag kan.

Jag träffar er gärna på en fika snart efteråt så att vi kan prata mer om er dag och era förväntningar.

En faktura på bokningsavgiften skickas och denna garanterar ert datum. Slutfakturan skickas sedan i samband med att bilderna levereras.

Provfotografering

I alla bröllopspaket så ingår det en provfotografering. Några månader innan bröllopet så träffas vi för provfotografering. Det kan vara på platsen ni kommer att gifta er på, eller annan plats. Dessa bilder kommer att levereras till er i webbformat, samt i högupplöst. Tanken med en provfotografering är att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, så att ni inte behöver fundera över det på själva bröllopsdagen.

Fotograferar du bröllop utanför Uppland?

Självklart! Jag åker gärna runt i Sverige och fotograferar bröllop. Vet ni vad det bästa är? I de större paketen så tar jag inte betalt för resan, så oavsett om ni gifter er i Enköping eller Kalmar så betalar ni lika mycket. Bra va?

När får vi se bilderna?

Alla bilder från bröllopet levereras senast 6 veckor efter bröllopet. Jag brukar dock skicka en liten tjuvkik redan några dagar efter att bröllopet har ägt rum.

Redigerar du bilderna?

Självklart! Jag lägger ner mycket tid och omsorg på bilderna i efterhand. För mig är det viktigt att redigeringen är tidlös så att ni om 5 år inte hinner tröttna på bilderna.

Hur många bilder levererar du?

Jag levererar alla bra bilder från bröllopet, vilket är minst 50 per timme. Dessa kommer att finnas i ett lösenordsskyddat webbalbum som ni kommer kunna dela med vänner och bekanta. Därifrån kommer ni att kunna ladda ner alla, eller utvalda bilder.

"Ellinor, vad ska vi säga? Vi är så otroligt nöjda och det blev ett resultat utan dess like. Det kommer att postas rejält framöver på olika sociala medier och printas ut i oändligt långa album - det är en sak som är säkert!"

Martina & Isak

Vill ni veta mer?

Bröllop